Peedu Kooli Selts käivitas kampaania kooli ja kogukonnakeskuse toetuseks

Jaanuarikuus on kõik head inimesed oodatud kooli ja kogukonnakeskuse põrandate ehitust toetama. Põrandad kaetakse loodusliku matrjaliga ja saali põrandale on planeeritud ka armas üllatus. Kõik annetajad on oodatud avamispeole, et esimestena põrandatel astuda!
Oled oodatud Peedu kooli ja kogukonnakeskuse ehitust toetama, kui 

1) Sulle meeldib see maja;
2) Sa oled rõõmus, et Peedu rahvas saab edaspidi kasutada suurt saali;
3) Sa soovid selles majas mõne ürituse korraldada (sünnipäev, koolitus, koosolek, laager jne);
4) Sa soovid selles majas mõnel üritusel osalda (kinoõhtu, kontsert, koolitus jne);
5) Sa usud, et väiksed kogukonnakoolid rikastavad Eesti haridusmaastikku;
6) Sa tead, et lapsed on erinevad ja seepärast peab neid erinevalt õpetama;
7) Sa usud, et ka väikestel kohtadel on lootust;
8 ) Sa arvad, et see lugu võiks julgustada inimesi üle maailma unistama ja oma unistusi teostama;
9) Sa oled hea inimene;
10)Sa oled väga hea inimene.

Põhjuse leiab alati!:)
Osalema on oodatud nii firmad kui eraisikud, toetussumma pole oluline, tegu on põhiline!

Peedu Kooli Selts tänab kõiki koostööpartnreid, kes kooli ja kogukonna toimetamisi ühel või teisel viisil toetavad. Eriline tänu OÜ Karukeldrile, MTÜ TEHESele, Elva linnavalitsusele, Vapramäe-Vellavere- Vitipalu Sihtasutusele, AD Projekt OÜ-le, ehitajatele, headele lastevanematele, toredatele lastele ja imelistele õpetajatele.
Alanud aastal on MTÜ Peedu Kooli Selts otsustanud uue koolimaja ehitusele omalt poolt kaasa aidata, käivitades annetuskampaania, mille käigus kogutud raha suunatakse valmiva kooli- ja kogukonnakeskuse sisetööde teostamiseks. Peedu Kooli Selts soovib osaleda ühiskondlike ruumide põrandate tegemises – et jalgealune saaks kaunis ja kindel:) Põrandad kaetakse loodusliku materjaliga (linoleum) ja hinnanguliselt on põrandate tegemise kogumaksumus 13 000 eurot. Kõik annetajad on oodatud maja avamispeole! Täpsem ehituse kulg ja teised tegmised leiavad kajastamist Peedu Kooli Seltsi facebooki lehel, lisaküsimustele vastab Liina Luure (liina.luure(at)gmail.com). Peedu Kooli Seltsile saab annetust teha Krediidipanga kontole EE754204278613071005 märksõnaga “põrandad”. Annetajatel, kes ei soovi nimelist tänamist, palume lisada selgitusse ka märksõna “anonüümne”. Kampaania kestab 01.01-2015 – 31.01.2015

Igaühel on võimalus osaleda, sest üheskoos loome parema!

http://poster.ee/peedu/kohalikud-seltsid/peedu-kooli-selts/

———————————————————————————–
HAPPY CREATIVE NEW YEAR!

The Association of Peedu School (Peedu Kooli Selts) thanks all the cooperation partners who have supported the activities of Peedu School.

In the beginning of 2015 the Peedu School Association has planned a donation campaign for supporting the financing of the inner works of the new building for Peedu community and school center. The cost of the last phase of the work is estimated to be 160 000 Euros. The Association of Peedu School intends to participate in the installation of the floors of the building. The floors will be covered with natural materials and its estimated cost is 13 000 Euros. All the donators are invited to the opening party of the new building. More precise description about the building work and other activities can be found on the Facebook site of Peedu Kooli Selts, the additional questions can be sent to Liina Luure (liina.luure (at) gmail.com). The donation can be given to the bank account EE754204278613071005 (Krediidipank) with a keyword „floors“. The donators who wish to remain anoymous can leave an additional keyword „anonymous“.

Everyone can participate because together we can do better!

The Association of Peedu School was established in 2003 with the purpose to save the local elementary school, but despite the efforts the school was closed due to the decisions by the regional politicians. It took 9 years to start a new local elementary school at Peedu. 10 pupils started their first grade at Peedu School in 2013. Unfortunately there were no suitable houses for establishing a school. A local company Karukelder OÜ decided to help the school and started the construction of a new building for the new Peedu school and community center in 2014 spring. The building is planned to be completed in the spring of 2015. The purpose for the school is to offer more individual approach for the pupils and more natural and cozy studying enviroment for 1 to 4 grades.

Photo: Oled oodatud Peedu kooli ja kogukonnakeskuse ehitust toetama, kui  1) Sulle meeldib see maja; 2) Sa oled rõõmus, et Peedu rahvas saab edaspidi kasutada suurt saali; 3) Sa soovid selles majas mõne ürituse korraldada (sünnipäev, koolitus, koosolek, laager jne); 4) Sa soovid selles majas mõnel üritusel osalda (kinoõhtu, kontsert, koolitus jne); 5) Sa usud, et väiksed kogukonnakoolid rikastavad Eesti haridusmaastikku; 6) Sa tead, et lapsed on erinevad ja seepärast peab neid erinevalt õpetama; 7) Sa usud, et ka väikestel kohtadel on lootust; 8) Sa arvad, et see lugu võiks julgustada inimesi üle maailma unistama ja oma unistusi teostama; 9) Sa oled hea inimene; 10)Sa oled väga hea inimene.  Põhjuse leiab alati!:) Osalema on oodatud nii firmad kui eraisikud, toetussumma pole oluline, tegu on põhiline!  Peedu Kooli Selts tänab kõiki koostööpartnreid, kes kooli ja kogukonna toimetamisi ühel või teisel viisil toetavad. Eriline tänu OÜ Karukeldrile, MTÜ TEHESele, Elva linnavalitsusele, Vapramäe-Vellavere- Vitipalu Sihtasutusele, AD Projekt OÜ-le, ehitajatele, headele lastevanematele, toredatele lastele ja imelistele õpetajatele. Alanud aastal on MTÜ Peedu Kooli Selts otsustanud uue koolimaja ehitusele omalt poolt kaasa aidata, käivitades annetuskampaania, mille käigus kogutud raha suunatakse valmiva kooli- ja kogukonnakeskuse sisetööde teostamiseks. Peedu Kooli Selts soovib osaleda ühiskondlike ruumide põrandate tegemises - et jalgealune saaks kaunis ja kindel:) Põrandad kaetakse loodusliku materjaliga (linoleum) ja hinnanguliselt on põrandate tegemise kogumaksumus 13 000 eurot. Kõik annetajad on oodatud maja avamispeole! Täpsem ehituse kulg ja teised tegmised leiavad kajastamist Peedu Kooli Seltsi facebooki lehel, lisaküsimustele vastab Liina Luure (liina.luure(at)gmail.com). Peedu Kooli Seltsile saab annetust teha Krediidipanga kontole EE754204278613071005 märksõnaga "põrandad". Annetajatel, kes ei soovi nimelist tänamist, palume lisada selgitusse ka märksõna "anonüümne". Kampaania kestab 01.01-2015 - 31.01.2015  Igaühel on võimalus osaleda, sest üheskoos loome parema!  http://poster.ee/peedu/kohalikud-seltsid/peedu-kooli-selts/  ----------------------------------------------------------------------------------- HAPPY CREATIVE NEW YEAR!  The Association of Peedu School (Peedu Kooli Selts) thanks all the cooperation partners who have supported the activities of Peedu School.  In the beginning of 2015 the Peedu School Association has planned a donation campaign for supporting the financing of the inner works of the new building for Peedu community and school center. The cost of the last phase of the work is estimated to be 160 000 Euros. The Association of Peedu School intends to participate in the installation of the floors of the building. The floors will be covered with natural materials and its estimated cost is 13 000 Euros. All the donators are invited to the opening party of the new building. More precise description about the building work and other activities can be found on the Facebook site of Peedu Kooli Selts, the additional questions can be sent to Liina Luure (liina.luure (at) gmail.com). The donation can be given to the bank account EE754204278613071005 (Krediidipank) with a keyword „floors“. The donators who wish to remain anoymous can leave an additional keyword „anonymous“.  Everyone can participate because together we can do better!  The Association of Peedu School was established in 2003 with the purpose to save the local elementary school, but despite the efforts the school was closed due to the decisions by the regional politicians. It took 9 years to start a new local elementary school at Peedu. 10 pupils started their first grade at Peedu School in 2013. Unfortunately there were no suitable houses for establishing a school. A local company Karukelder OÜ decided to help the school and started the construction of a new building for the new Peedu school and community center in 2014 spring. The building is planned to be completed in the spring of 2015. The purpose for the school is to offer more individual approach for the pupils and more natural and cozy studying enviroment for 1 to 4 grades.

Kommenteerimine on suletud