Uus kodulehekülg

Valmimisel on uus kodulehekülg. Hetkel esineb vigu ja kogu materjal pole veel kättesaadav, kuid loodetavasti saavad need puudused peagi parandatud.

4 kommentaari

 1. admin kirjutas:

  Nüüd võimalik uudiseid ka kommenteerida.

 2. Ülle Särg kirjutas:

  Tere!

  Uuendatud koduleht tuli omal ajal meeldiva üllatusena. Kahju, et arhiivimaterjalid pole kättesaadavad. Probleemiks on projektide kirjutamisel varasema tegevuse tõendamine. Loodan, et see mure on lahendatav. Indu jätkamiseks!

  • admin kirjutas:

   Kõik vanad “uudised” said juba mõni aeg tagasi lisatud ja peaksid seega kõik kättesaadavad olema. Kui võtta leht “Uudised” ja selle lõppu kerida, siis on seal link “vanemad postitused” ja sealt kaudu pääseb kogu varasemale arhiivile ligi. Samuti on võimalik konkreetseid uudiseid otsingu kaudu leida.

   • Ülle Särg kirjutas:

    Tänan info eest, kindlasti on sellest abi ka teistel, kes ehk eraldi pealkirja “arhiiv” otsisid.