Peedu kooli juures alustab robootika huviring (Jänku-Jussi Nutilabor)

Novembri teisest poolest alates saavad koolilapsed ka robootikat õppida. Huviring toimub kolmapäeviti 14.30 – 16.00. Ringitöös kasutatakse Lego WeDo komplekte, mille soetamist finantseerisid HITSA ja Tartu Erakool. Juhendajad Tanel Luure ja Silver Leinberg. Huviring on liitunud NutiLaborite projektiga.

Jänku-Jussi NutiLabori eesmärgiks on äratada huvi robootika vastu. Lapsed saavad huviringis teadmisi ja praktilisi kogemusi robootikast.2012. aastal algatatud NutiLaborite projekti eesmärgiks on arendada noorte infotehnoloogia-alast huvitegevust Eestis.
Projekti veab Vaata Maailma SA ja suursponsorid on EMT/Elioni, Microsofti, Swedbank, SEB. NutiLabori projekti tutvustuse ja teised toetajad leiate NutiLabori kodulehelt.Kommenteerimine on suletud