MTÜ Peedu Kooli Seltsi käimasolevad projektid

Peedu Kooli Selts esitas Kohaliku Omaalgatuse Programmi 2015. aasta kevadvooru meede 1 projekti: “Peedu kogukonna RESTART” ja meede 2 projekti: “Peedu kogukonna jätkusuutlik ühistegevus uue kogukonnamaja tervikliku inventari kaasabil.”

Mõlemad projektid said rahastatud ja on töös.

“Peedu kogukonna RESTART” projekti kaasabil korraldatakse erinevaid ühisüritusi ning tagatakse info levitamine ürituste toimumise kohta, sh flaierite kujundamine ja trükkimine.

“Peedu kogukonna jätkusuutlik ühistegevus uue kogukonnamaja tevikliku inventari kaasabil” projekti raames on sisustatud kogukonnamaja kööginurk vajaliku inventariga, ostetud ja paigaldatud rulood kogukonnamaja saali.

Projektid lõppevad 2016.aasta kevadel.

 

Projekte rahastab siseministeerium kohaliku omaalgatuse programmi vahenditest.

Kommenteerimine on suletud