Heategevuslik robotite oksjon

Kaks Peedu kooli 2.klassi õpilast osales novembri lõpus suurel robotite võistlusel Robotex 2014. Nüüd otsustas üks lastest oma roboti oksjonile panna, et sedasi koolimaja ehitusele toetust koguda.

“Tegelikult pärineb kogu annetuste kogumise idee Paulalt, sest paar päeva pärast jõule tuli ta oma hoiupõrsaga minu juurde ja ütles, et tahab seal oleva raha kooli ehituse jaoks anda. Kuna lapse tegu oli nii heatahtlik ja siiras, otsustasime, et anname ka teistele inimestele võimaluse liituda. Sest lõpuks on meil kõigil ju ilusast põrandast rõõmu.” kommenteerib Paula ema Liina Luure. Roboti müüki panemise mõte tuli natuke hiljem. “Ma arvan, et lapse hea tegemise tahtmist tuleb igati toetada, sest praegu ta on just sellises eas, kus usub, et temast tõesti midagi muutub. Ja see on tegelikult väga õige arvamus. Sellepärast andis ka isa oma robotid tema oma kõrvale ja me katsume nii palju kui võimalik seda üleskutset jagada ja kaasata võimalikult paljusid inimesi. See on oluline ka selleks, et kui me edaspidi Peedu Kooli Seltsiga mõne projektitaotluse kirjutada soovime, oleks meil toetajate arvuga loodud selleks hea platvorm. Nii et igast väikest annetusest on tegelikult palju kasu.”

Robotitele saab pakkumisi teha RobotexEstonia fb lehel. Oksjonid lõppevad 30.jaanuaril kell 21.00.

 

 

Pikem arikkel ilmus Elva24.ee– s

Kommenteerimine on suletud