Peedu esmamainimisest möödus 375 aastat

Et tänavu on Peedu jaoks tähtis aasta, siis tuli seda ka kuidagi tähistada. Mõeldud – tehtud. Pühapäeval, 16. juunil oligi Peedu ja lähiümbruse rahvas kokku kutsutud Peedu laululava juurde perepäevale. Ehkki üritus algas vihmasajuga, ei lasknud osalised end sellest häirida. Kõige suurema saju ajaks sai kogu rahvas peituda lavale katuse alla ning kuulata äsja välja antud “Peedu” ja “Elva” raamatute esitlust, mis ilmusid KOP-i ja Elva Linnavalitsuse toel. Lisaks oli kavas veel ühislaulmine, mälumäng ning sekka mõni esinemine. Lapsed proovisid kätt ehtsa sportvibuga. Suu sai magusaks tänu Jätsiabile ning tublidele külalistele, kes olid ühisele piknikulauale ise midagi kaasa toonud. Päev läks aina ilusamaks ning üheskoos sai päikegi pilve tagant välja lauldud.

Kommenteerimine on suletud